PharmaS je hrvatska kompanija za proizvodnju i promet farmaceutskim proizvodima osnovana krajem 2008. godine, i uz RALU Logistiku, Favarger, LURA ulaganja i LURA nekretnine, jedna je od tvrtki članica LURA Grupe koja je u stopostotnom vlasništvu uspješnog hrvatskog poduzetnika Luke Rajića.

Kompanija proizvodi i distribuira visokokvalitetne farmaceutske proizvode, generičke lijekove na recept, te razne bezreceptne farmaceutske proizvode. Redovito opskrbljivanje tržišta farmaceutskim proizvodima osigurano je iz dviju modernih farmaceutskih tvornica, u Hrvatskoj u Popovači te u Srbiji u Zrenjaninu. PharmaS Grupa je, uz tržišta Adria regije, prisutna i na brojim tržištima Centralne i istočne Europe, te Bliskog i Dalekog Istoka.

 

Kvaliteta ugrađena u poslovanje osigurava sigurnost i zadovoljstvo korisnika naših proizvoda, odnosno pacijenata, ali i prepoznatljivost naše kompanije

 

Redovita opskrba tržišta farmaceutskim proizvodima osigurana iz dviju modernih farmaceutskih tvornica u Hrvatskoj (Popovača) i  Srbiji (Zrenjanin)

PharmaS redovito sudjeluje na bitnim farmaceutskim događanjima – od kongresa, konferencija i sajmova do raznih edukacija. Istodobno, kompanija organizira i vlastita događanja kao što su predavanja o novim proizvodima za stručnu zajednicu, organizacije predavanja eminentnih stručnjaka te posjeti stručne zajednice kompanijskim pogonima

Vizija

Naša je vizija biti prepoznata i ugledna farmaceutska kompanija u regiji Jugoistočnoj Europi i pouzdan partner zdravstvenim sustavima u svim zemljama u kojima djelujemo.

 

Misija

Unaprijediti zdravstvene standarde uz pouzdanu kvalitetu i konkurentne proizvode u segmentima receptnih i bezrecepnih proizvoda.

PharmaS d.o.o.
Maršala Tita 2
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina